“Camping en botenverhuur Zoer”

Blijspel in drie bedrijven.
Geschreven door Herman van der A.

De familie Zoer boeren al generaties lang op Twentse grond. De drie vrijgezelle eigenaars Cornelis, Albert en Geertman zetten deze traditie voort maar de gemeente wil nieuwbouw realiseren op grond van de familie. De gebroeders verzetten zich hiertegen tot het moment dat de grond wordt onteigend. Welke invulling gaan zij dan geven aan hun dagelijks bestaan. Het plan wordt gesmeed om op de laatste 2 hectare grond die zij bezitten, een camping te beginnen.

Dat is wel illegaal, maar wetten bestaan niet meer voor Cornelis en Geertman. De verf is nog niet droog op het bord dat verwijst naar de camping of de eerste gasten Karin en Wilma melden zich al. De camping biedt ook gelegenheid aan de vrijgezelle tweeling Wienie en Dienie Pot om dicht bij huis te genieten van een welverdiende vakantie met als hoogtepunt een heuse cruise. Vrouw Nagel wil deze kans ook niet aan zich voorbij laten gaan, zeker niet als er liefde in het spel is…. De plaatselijke postbode is niet alleen geïnteresseerd in de extra werkgelegenheid dat de camping oplevert maar ook in de ontwikkelingen die zich afspelen op en rond de camping.

Het ontduiken van wetten, machtsstrijd bij de gebroeders, stille liefdes en het stoken in geheime liefdes, zijn de ingrediënten die u vanavond te wachten staan.

Toneelvereniging Kiek’nsweard wenst u veel kijk plezier met het blijspel:

“Camping en Botenverhuur zoer”


Bestel eenvoudig uw tickets online:

2 comments to “Toneeluitvoering 2019!”

You can leave a reply or Trackback this post.